Martta on astutettu, nyt kaikki peukut ja varpaat pystyyn että saataisi vauvoja <3 Uros on hienoakin hienompi Cimillan Helmer Hellä, odotettavissa siis hyväluonteisia koiruuksia, ja ihania toki muutenkin, tiätty ;) Joutuu taistelemaan vielä kovin pentukuumeen edessä. Sukutaulussaan kun on uroksella Helmin lähisukua ja Helmihän tietty vanhimman oikeudella on ihan göötin perikuva, sellaisen kun toisenkin saisi. Ja emänä kun on Martta mitä mainioin niiin... O'ou :)

Martta oli pari viikkoa pois kotoa ja eilen tuli takaisin kotiin, saa Helmi taas nauttia vanhoista päivistään ilman pikkuriiviö Tiitiä, on kyllä ihan mahoton paketti, villi kun mikä. Tiin saa innostumaan pienimmästäkin ja sitten mennään tuhatta ja sataa. Ulkona juoksee omaksi ilokseen täysiä vaikka ympyrää jos ei ketään saa mukaansa. Olikohan Marttakin noin villi nuorempana, aika kultaa muistot. Helmi ainakin paimensi kovin lapsia, puri nilkoista minkä kerkesi. Eipä meillä ainakaan siis montaa askelta lapset juosseet ;)

Ensi kuussa olisi näyttely edessä. Kyllä kammoksuttaa. Olin jo unohtanut sisänäyttelyiden riskit, nenäpunkit ja kennelyskät, mutta messarista tulleiden kommenttien jälkeen palasi mieleeni. Tekisi mieli perua koko juttu ja jättää menemättä. Saapi nähdä. Ulkonäyttelyt huomattavasti turvallisempia terveyden kannalta. Onneksi kesä taas tulossa.

Helmi reilun viikon päästä 12v <3

IMG_8490.jpg

Martta melkein 3v <3

IMG_8486.jpg

Tiiti 1v2kk <3

IMG_8484.jpgIMG_8477.jpgIMG_8458.jpgIMG_8443.jpg

katso kenguru loikkaa.. :D

IMG_8456.jpg

ihania tuoksuja tai kauhiat valjaat :)

IMG_8441.jpgIMG_8431.jpg

Tii yrittää evästää Martan hännän

IMG_8423.jpg