Tänään oli eka päivä kun jätin koirat keskenään ja lähdin töihin. Vinna teljettiin eri huoneeseen mutta göötit olivat keskenään. Hyvin täällä oli kai mennyt, eivät nuo muuta kerro ;). Waltteri soitti koulun jälkeen ja kertoi tyytyväisenä että Tiiti ei ollut pissannut yhtään lattialle. Hieman ihmettelin asiaa tyytyväisenä kunnes selvisi että matolle kyllä useamman kerran.. :D

Eilen käytiin studio-olosuhteissa valokuvattavana. Vinna oli hyvin apeana jouduttuaan linssiludeksi ja näytti sen hyvin. Helmi ja Martta pysyivät toki hienosti paikoillaan kun oli makupaloja tarjolla mutta Tiiti olikin haastavampi tapaus. Toivottavasti edes joku kuva onnistuisi. Yhteiskuva kaikista tööteistä vasta haastava olikin, hiki lensi kun taisteltiin.. :D Lopputuloksena 1 suht ok kuva jossa kaikki katsovat eri suuntiin. Menee noin viikko kun saan kuvia, laitan sitten näytille.

Helmi ei ole edelleenkään oikein innoissaan vauvan tulosta. Kyhnää tosi paljon mussa kiinni ja seuraa kaikkialle. Mutta eipä tykännyt Martastakaan alussa, kuvakin on  jossa seisoo olkkarin pöydällä evakossa :D

Vinna on ollut täällä ööh, oisko 3,5 viikkoa, ja on vielä melkein jouluun asti. Eppu on kovin kipeä ja eläinlääkäriin mennyt paljon rahaa, pitää karsia menoja matkustuksesta. Alkaa tuohon otukseen jo tottumaan, vaikka helpompaa on gööttien kanssa ulkona pelkästään kun tuo on tollanen höyryveturi. Olen opettanut huonooille tavoille, voi kun Nora saa koiransa takaisin, lempihuvinaan hihnan repiminen. Siitä kun Nora mulle on valittanut paljonkin, Helmin lempihuvia myös ;)

Saan taas keskiviikkona koirille NEUta, pääsevät herkuttelemaan. OStin kalariisiä myös, saavat alkaa pitämään kalapäivän kerran viikossa. Tiitille ostin pentuNEUta, saa maistella yhden aterian verran päivässä sitä. Kun nyt pienellä alkaisi ruoka kunnolla maistumaan.