Nora tuli eilen kotiin. Kera Eppu-kissan ja Särmä- labukan. Nyt riittää sit menoa vieläkin enemmän.Sai  halvauksen kun näki Vinnan ja Martan,ovat lihonut ihan sikana.. :D Martta ja Helmi syö saman verran ruokaa mutta tuo lähes 11v on hyvässä lihassa ja Martta liiassa. Ei kun dieetille taas. Koiran laihduttaminen on onneksi hyvinkin helppoa, mulla ei ole nälkä.. ;). Se on toi NEU joka Marttaa lihottaa, olen sitä antanu vähän enempi kun kuvamuonaa kun "ohjesäännöt" niin sanoivat.

Tiiti pelkäsi Särmää, isoa ja mustaa joka tulee vauhdilla. Nyt on jo onneksi tottunut siihenkin. Eppua ensin ihmetteli mutta nyt jo yrittää kiusata jos mun silmä välttää riehuhetkellä.

Tiiti tekee kakat suureksi osaksi ulos. Pissat nyt tulee mihin tulee mutta hyvä alku jo tämäkin. Tänään kuitenkin vasta 10viikkoa tuo pikkuinen :)

Matti sähisi aamulle Epulle ja sen jälkeen säntäsi sängyn alle kun karjasin. En tiedä mikä sitäkin kattia riivaa. Eppu on ihan suht pirteä, mitä nyt pääasiassa syövä ja nukkuva kissa on, mutta hyi kun likainen. Se pitää pestä heti kun arpi on mahasta parantunut. Tikit saa poistaa parin päivän päästä.

Huomenna laskeutuu rauha maahan pariksi päiväksi. Kaikki lapset lähtee isille, koiristakin suurin osa. Vain Martta ja Tiiti jää kotiin. Ja kissat. Ihanaa tän häsiksen jälkeen. Tiistaina astuu Nora hoitovuoroon koko laumalle ja mä lähden risteilemään, jee <3