Olipa taas yö, tuli nukuttua tosi huonosti. Alitajunnassa vahtii koko ajan pentusen oloja. Tiiti ei itkenyt enää yhtään yöllä, on siis kotiutunut :)

Nyt riehuvat tuolla kolmisin, Vinnalla lelu suussa ja Tiiti juoksee äristen leluss välillä kiinni tai perässä, Martta vahtii kuvoita.

Martta on niiiin kiltti <3 Ensin makoili maassa ja Tiiti alkoi tassuja jyrsimään, M yritti väistellä. Tiiti siirtyi puremaan korvia ja kuonoa ja silloin Martta luovutti, kääntyi selälleen ja antoi Tiitin pitää kivaa :D <3. Vinna ja Martta on molemmat olleet tosi kilttejä pienelle. Helmi makoilee ieluiten sohvalla ja sängyllä tarkkaillen, yrittää muritakin välillä. Eipä ole Helmi koskaan vielä kelleen mitän pahaa tehnyt joten luotto on kyllä siihenkin, muriskoon, kun tiedän että häipyy kyllä nopeasti paikalta. Kai Heli haluaa vaan kuningattaren arvonsa näyttää murinallaan.

Tiiti on tehnyt hienosti tarpeensa ulos, kolmet pissat sisälle eikä yhtään kakkoja :)

Martalla ja Vinnalla on ollut maha ruikulilla. Vinnalla menee itselle huomaamattomista syistä aina välillä eli en tiedä iksi, mutta Martalla meni Tiitin tulon jälkeen. En tiedä jännääkö sitä.

Mä haluan kunnollisen kameran, tolla mun pokkarilla ei saa hyviä kuvia. Ota 100 niin 5 on tarkkoja :/. Tänään mennäänkin päivällä ihan ammattilaisen kuvattavaksi, toivottavasti saa hienoja otoksia :)