DSCF5883-normal.jpgDSCF5864-normal.jpgDSCF5856-normal.jpgDSCF5855-normal.jpg

Tällä kertaa ei ole kipeänä koirat tai kissat vaan minä. Koirat käy ylikierroksilla kun ei ole vetoa lähteä pitkälle lenkille, tahdon jouluksi kuntoon niin en viitsikään rasittaa itseäni. Enää 2 yötä ja Nora tulee kotiin, mun hoitovastuuni Vinnasta päättyy vihdoin ja pääsen arkeen gööttien kanssa. Voidaan peltoilla ja nauttia lenkkeilystä. Vinna kun haluaa jyrätä kaiken niin se ei oikein nyt onnistu paitsi eri aikaa ulkoilemalla.

Tiiti on melko itsenäinen pentu. Tulee Helmin vauva-ajat  mieleen kun koira päättää ulkona mennä omia menojaan ja laittaa mut juoksemaan. Helmin perässä juostiin monet kerrrat :)

Ollaan treenattu nimeä, luoksetuloa ja istumista Tiitin kanssa. Makupala-luoksetulo alkaa toimia ja nimikin on jo hallussa. Istum inen onnistuu vahingossa.

Martta on Tiitin henkivartija. Helmi murahti pennulle niin Martta ryntäsi paikalle, murahti Helmille ja pisti nurkkaan :D. Martasta tulee varmasti hyvä äiti kun aika näillä näkymin ensi vuonna koittaa <3

Helmi on jotenkin huonommassa kunnossa taas. Takajalkojen tärinä on pahentunut ja sitä on sisätiloissakin. Kun mennään Tiitin kanssa rokotuksille niin otan Helmin mukaan, haluan veriarvot tutkia. Jos kaikki kunnossa niin särkylääkekuurille jos heittäisi.

Tiiti on kyllä mahdottomin pentu aikoihin. Selkeä AD/HD. Kasvattaja sanoi myyvänsä mulle rauhallisen pennun, olenkin miettinyt millaisia ne muut sitten on.. :D. Nora kyllä sanoi että koira on voinut olla "normaali" siihen asti kun tänne muutti, tässä laumassa kun ei normaalina pysytä.. :D. Jyrsi jo poikki ilmeisesti pari nettipiuhaa, sohva, kirjat, irtotavarat, kaikki on vaaravyöhykkeellä kun vauva  täälllä rymyää :) Ihanaa vauvaelämää <3