Noran Eppu-kissa on ollut jo viikon kipeä. Tänään näkyi jo valonpilkahduksia kun söi eka kertaa viikkoon mutta plaah, takapakkia heti ja oksennuksena tuli ulos. Aaamulla jopa kakkasi, kamalan paha ummetus kun ollut. Kerran jo suoli tyhjennetty nukutuksessa mutta tukkeessa on edelleen :( Näyttää pahasti siltä että ilman puukkoa ei tästä selvitä.

001-normal.jpg

Pikku-Tiitiäinen on ollut ihana. Ihanan kamala. Riiviö <3 Martta ja Vinna on hienosti jaksaneet pentua leikittää.

Mulle iski lähes morkkis kun tajusin etten ole kouluttanut vauvaa. Mutta hylkäsin moisen heti ja päätin että meillä on loppuelämä aikaa :) Vinna kun lähtee ja on vaan oma lauma täällä niin helpottaa kummasti elämää. Vastahan tuo on 8 viikkoa, ehtii vielä oppimaan istumisen ja luoksetulon moneen kertaan =)

Tuhojaan yrittää Tiiti tehdä, seuraa Martan viitoittamalla tiellä. Kirjat saa hyllyssä kyytiä ja sohvaa on ihana järsiä. Jatkuu siis samalla ajatuksella elämä kuin aina. Aina kun otan koiranpennun, pitää olla valmis myös vaihtamaan sohva ;)

Remmilenkillä ollaan käyty hirmu vähän, joka päivä kyllä lyhyesti. Takapihalla on saanut juosta kyllä senkin edestä. Onneksi tulossa taas viikonloppu, ehtii panostaa kaikkeen ihan eri tavalla.

On onneksi ruoka alkanut Tiitille maistumaan, saa 3 kertaa päivässä satsin, useampiin kertoihin kun ei aika työssäkäyvällä riitä.

Meillä on kiva lintu-lelu joka viheltelee kun sen kanssa leikkii. Kukaan ei ole täällä siitä tykännyt. Nyt tykkää. Tiiti tykkää kaikesta ääntä pitävästä. Martta menee korvat vinossa tipun kanssa kun alkaa laulamaan, pakko leikkiä siis nyt kun Tiitikin leikkii sillä.. :D