Tänään oli Turussa gööttimiitti. Meinasin kirjoittaa taas mutta niin on harvakseltaan ollut etten viitsinyt :). Helmi jäi kotiin sohvanvahdiksi. Aamulla innostuin vetämään pidemmän lenkin niin en viitsinyt vanhaa ottaa rasittumaan, pääsee sitten ensi viikonloppuna komentelemaan miitissä. 

Martta innostui juoksemaan,ja juoksuttamaankin, muiden kanssa ja Tii tuli vauhdilla perässä. Tii on oppinut keinon pysyä peesissä, ottaa hännästä kiinni ja antaa palaa ;)

Torstaina oli ekat agi-treenit Tiin kanssa. Oltiin molemmat ihan väsyneitä joten ei hirveän hyvin mennyt. Pitää ensi kerralla lepuuttaa Tiitiä ja ottaa itsekin päikkärit niin jaksetaan paremmin, treenit kun alkoi 20.30 vasta, melkein mun nukkumaanmenoaikana. Treenit oli ihan erilaiset kun TSAU:lla, tietty kun eri kouluttajakin, mutta ehdottomasti enemmän tykkään tsausta näin yhden kokemuskerran jälkeen. Siellä saa yksilöllisempää harjoitusta, tuolla tehtiin yksin, ja me oltais kyllä apuja tarvittu lähetyksessä. Tii kun kovasti vielä jännitti kun uusi paikka ja ilman omia koirakavereita sinne joutui. Paljon hajuja ja vieraita koiria ja olisi pienen vielä pitänyt tehdäkin jotain muuta kun ihmetellä <3 Tuntuu että treenien jälkeen on enempi tullut mun syliin makoilemaan sohvalle. Tuo kun ei ole mikään sylikoira vaan nukkuu mieluummin sängyn alla. Noh, kuuden kerran kurssi, kyllä me selvitään. Sen jälkeen pääseekin Noran treenattavaksi kuukaudeksi. jopas alkaa sitten tulosta syntymään, tai paras ainakin olisi.. :D

Aiemmin katsoin että olisi kulmurin viereen tulossa pysyvä hammas mutta väärin olin tiiraillut. Tiukasti on vielä maitohampaat kulmissa paikoillaan eikä uusista tietoa. Etuhampaat on kyllä kaikki jo vaihtuneet hienosti.

Mä jo luulin että Martalla alkoi juoksu, löysin verta lattialta muutama päivä sitten. Ennakkoilmoituksen vedin het kasvattajalle. Pesin sitten lattiat että näen kun tulee lisää ja eipä tullutkaan. Bongasin kyllä Waltterilta haavan jalasta joten sieltähän se veri oli tullut. Lapset kun hyvin jälknesä siivoavat täällä*huoh*. Hyvä toki ettei juoksu alkanutkaan, toivottavasti pitkittäisi huhtikuun puoliväliin. Meillä on kuun alussa aina epikset hallilla ja tahdon mennä ennen taukoa. Nyt ei rohkeus tiistaina riittänyt. Tai olisi riittänyt jos olisin jonkun saanut mukaan, yksin en uskaltanut mennä kun en edes tiedä mitä siellä pitää tehdä. 

nyt on koirat olleet ihan raatoina koko illan, ihana rauha ;)

Sitten vielä muutama kuva, upeat kuvat Tiistä kuvasi Oili Helenius/kennel jaxonville tänään miiitissä.

Tiiti-normal.jpgTii-normal.jpg012-normal.jpg