Torstaina oli Tiin agi-treenit. Käytiin taas tyhminä pidemmällä lenkillä, oli Satu kera Tellu- ja Ruuti-gööttien mukana, ja taisi tytön suurin energia mennä lenkkiin. Meillä oli eka kertaa pussi ja putki täyspitkinä. Pussin sain menemään kun toinen ohjaaja piti Tiistä kiinni ja kutsuin pussin päästä koiraa. Toisinpäin ei homma toiminut. Putkea jouduttiin sitten yksin treenaamaan ja ei siitä mitään tullut. Sain koiran putken sisään jossa kääntyi ja tuli takaisin ulos. Tuolle treeneissä kun ei vetäjältä apua tule, hän istuu hallin nurkassa huudellen harvakseltaan ohjeita. Enää 1 kerta ja kurssi loppuu enkä muuten meinaa lähteä jatkokurssille. Toi tyyli ei sovi mulle yhtään. Istuttiin siis penkillä Tiin kanssa ja katsottiin kun muut treenasi, mun oli turha heikoilla hermoillani yittää väkisinkään. Muuria otettiin kyllä ja pari kertaa rengasta ja ei muuta. Paitsi kun tehtiin viiden esteen hyppyrata. Se on ihan Tiin lemppari <3. Tyttö etenee nopeasti ja hienosti, tähtää aina esteen jälkeen kyllä mun nilkkaani.. :D

Tänään oli kalenteri tyhjää täynnä ja Terhi ehdotti että lähden mukaan tsaun agi-hallille. Ilman muuta lähen :) Ei olla Martan kanssa päästy aikoihin käymään niin nyt jos kävisi jotain treenailemassa. Otan Tiin matkaan, haluan onnistumisen putkesta ja nyt kun on apua mukana niin uskoisin sen onnistuvankin. 

Pari viikkoa ja tulee Nora kotiin käymään, sitten lähteekin Tii reissuun ja sanoin Noralle että laittaa koiralle agi-pohjan kuntoon, kuukaudessa ehtii kyllä ;). Jos ottaisin vaihdossa Vinnan, Noran aussien, tänne, saisi taas hetkeksi isomman koiran kanssa touhuta. Mulle on iskenyt himo isoon koiraan. En ole tosiaan ottamassa mutta voih mikä kuumeilu. Sakemanni kun ollut aina niin niitä katsellut kaihoten. Itsetunto sai vaan niin suuren kolauksen kahden edellisen kanssa etten enää uskalla kai sellaista ikinä ottaa. Ei pysy käsissä. Kun saisin sellaisen mikä toinen koirani oli, maailman paras sakumaanikko <3. En ole vaan kuitenkaan valmis treenaamaan montaa kertaa viikossa, kotikoiraksi kun en sellaista ottaisi. Iso koira vaatiikiin isosti. eli näin mennään, göötit on ihania :)