Tii tuli viikko sitten vihdoin kotiin, isoksi tytöksi kasvanut mamman pieni kuukaudessa. Vaikuttaa myös kovn reippaalta, kotiin tuli rohkeasti eikä mitään ole täällä aristellut paitsi syliin nostoa, siitä ei ole koskaan tykännyt vaan vetää itsensä ihan jäykäksi. On myös rohkaistunut käyttämään hampaitaan, mun tuleva ongelmakoirani :D Mä kun en ole raaskinut sitä aiheesta liikoja kiellellä. Silloin kun kierrokset on kovat niin ottaa nilkasta kiinni, hömelö :D Kyllä mä pelin poikki puhallan jos alkaa niitä liikoja käyttää, meillä ei purra mutta tota käytöstä en vielä puremiseksi laske, pieni paimentaa ;). Vinnan kanssa ovat edelleen ylimmät ystävykset, riehuttavat toisiaan ja Martta saa olla rauhassa. Se kun on selkeästi kyllästynyt Vinnan riuhtomiseen. 

Ja parhaat uutiset, Martalla on vihdoin juoksu alkanut, pentuja ootellessa! <3 Huomenna lähtee Kirsi-kasvattajan luo kirkkonummelle odottelemaan tärppejään ja sitten matkaavat ruotsiin uroksen luo, toivottavasti tulee tiineeksi! Tiillä on myös eka juoksu päällään, merkkailee ulkona kun mikäkin. Naapurin pojat tykkää notkua aidan takana haaveilemassa tytöistä :)

Helmi on jotenkin kovin hidas, ulkona kävelee kovin laiskasti eikä ole "riehaantunut" taas aikoihin. Pääsi jopa Topi-mittelin kanssa ulkoilemaan mutta sekään ei hetkauttanut. Makkarapalan eteen teki kyllä temppuja.

Vinna lällättelee mulle välillä. Se kun tekee jotain kiellettyä ja mainitsen asiasta niin rupee juoksemaan ympyrää nauru kasvoillaan ja hyppimään, torvelo :D

Nora lähti siis englantiin työssäoppimaan ja mulla on sitten vielä isompi lauma eläimiä täällä kun Vinna on nyt sitten varmaan elokuulle asti, toivottavasti kyllä hoitoon saans en viikon päästä kun reissuun lähden, ja toi vielä Eppu-kissankin tänne. Ihmeen kivuttomasti meni tällä kertaa laumaan tulo. Matti vähän kiukkuaa välillä muttei ole sellaisia kissatappeluita ollut kun viimeksi. Vinna toki Eppua jahtailee kuten myös muita kissoja mutta vielä on silmät tallella.

Mä aloitan loman vihdoin viikon päästä ja sitten ripottelen koiria hoitoon ympäri maakuntia. Martta jää kirkkonummelle, Tii lähtee järvelään kasvattajan luo, Helmi menee äidille ja Vinna toivottavasti Eijalle Vantaalle. Nico hoitaa sitten kissat kotona ja palkaksi pääsee risteilylle heti kun kuhmosta kotiudun.

Ensi lauantaina on se näyttely mihin ilmoitin Helmin ja Tiin. Hiukan meinaa ramppikuume iskeä, taidan joutua itse kehään  kun sanoin Oilille että potkii mut sinne vaikka väkisin. Noh, voin syyttää itseäni jos menee ihan penkin alle :) Tii on melko honkkeli tällä hetkellä, laiha kun ei oikein ruoka maistu ja kovin pitkät jalat, missi <3

Tohelot :)

047-normal.jpg

Martta naatiskelee aamukasteisesta heinästä

041-normal.jpg034-normal.jpg

028-normal.jpg

Vinna söpistelee :)

024-normal.jpg020-normal.jpg

ystävykset Vinna ja Tiiti <3

016-normal.jpg

maailman rakkain vanhus <3

008-normal.jpg005-normal.jpg