Ei näkynyt ultrassa pentuja Martalle :(. Toivon että johtui vastavalmistuneesta eläinlääkäristä ja että pennut olisivatkin vähän myöhäisheränneitä. Mitenköhän jos onkin vaan vahvasti valeraskaana, tiineyden merkit kun kuitenkin olemassa ovat. Mulla kun kokemusta vaan valeraskauksista ilman astutusta ja silloinkin oireet on tulleet vasta kun pentujen pitäisi syntyä. Helposti pudottanut ruoan silloin minimiin ja oireet ovat hävinneet. Mennään uusintaultraan vielä ensi perjantaina ja sitten alan miettimään oireiden hoitoa jos typy on edelleenkin tyhjä. Mä niiiiin odotin niitä vauvoja :(. Ja selkeästi Marttakin.

Mä olen kovin koirien hampaita tutkaillut. Helmiltä ei ole ikinä hammaskiveä poistettu ja on hirmu hyvässä kunnossa kun ikää kuitenkin seuraavaksi jo 12 vuotta. Luitahan noille syötän säännöllisesti kaikille joten luulen että se on se juttu joka hampaat on pitänyt puhtaina. Unohtui eilen Vantaan reissulla käydä murren murkinassa, se kun mielestäni paras raakaruokakauppa. Rintarusto( muistaakseni) on mielestäni kaikkein paras ateria. Ei liikaa luuta, maha pysyy kunnossa, mutta joutuvat kunnolla sen kanssa töitä tekemään. Tiikin vihdoin oppinut kunnolla niitä syömään, pikkuriikkisenä kun meni mooonta tuntia että sai mahansa täyteen :D Martta oli aiemmin liiankin ahne luiden kanssa ja mietin jo että pitääkö lopettaa luiden anto ennenkuin käy huonosti mutta nyt oppinut onneksi hyvin ne pureskelemaan eikä edes yritä niellä kokonaisena.

Nyt jos pentuja ei olekaan tulossa niin jatketaankin kesätauon jälken agilitya, ollut jo pitkä tauko kun ensin juoksu ja sitten tauot. Tiikin voi kohta jo alkaa kulkea hallilla mukana, iso typy jo.