Tässä onkin taas aikaa vierähtänyt viime kirjoittelusta.

Takana on erkkari missä käytiin Tiitin kanssa, Helmikin oli ilmoitettu mutta Noran junanlähdön takia piti kiirehtiä pois näyttelystä. Tiiti esiintyi erittäin hyvin, arvostelu:"Kevyt raajaluusto. Oikeat mittasuhteet. Hyvä feminiininen pää. Tummat silmät. Oikea asentoiset korvat. Hyvä kaula. Lyhyt rintakehä. Riittävät merkit. Hyvä karvanlaatu. Takaliikkeiden tulee vielä vahvistua. Selkä elää liikkeessä. Liikkuu riittävällä askelpituudella. Mukava luonne. Esiintyy hyvin." 

Viime viikonloppuna käytiin Helmin ja Martan kanssa tervakosken näyttelyssä. Helmi oli veteraaneissa paras narttu ja sai erin, VSP veteraani. Huippu-vanhus <3 Arvostelu jääköön kirjoittamatta heikon kielipääni ansiota ;) Martallakin meni hienosti, oli eri avo 1 ja sai varasertin <3 Enää 1 varaserti ja ollaan niinkus varavalioita :D Molemmat käyttäytyi hienosti. Tai no.. ;) Helmi oli niin into piukassa että tykkäsi ilmoittaa sen myös lujaan ääneen.. :)

Tiiti on edelleenkin Noran matkassa, nyt olisi jo aika saada tyttö kotiin ja tässä kuussa on vihdoin tulossakin, käyvät vielä yhden pyrähdyksen kehässä ensin. Martta jäi kasvattajan hoiviin viikoksi kun ensi viikonloppuna käyvät kehässä myöskin. Ollaan siis vietetty laatuaikaa vanhuksen kanssa. Helmi onkin ollut ihan outo. Hirmu pirteäksi ja iloiseksi heittäytynyt, ulkona oikein intoutuu juoksemaan. Kotona puskee kovin kainaloon ja komentelee hakemaan herkkuja. Tänään mahasta näykkäisi onnessaan kun rapsuttelin. Ei ole Helmin tapaista :D Olenkin miettinyt että onko muka jotenkin jäänyt täällä Martan varjoon. Tokihan Martta tulee heti jyränä paikalle jos Helmille annan huomiota mutta en ole huomannut että niillä mitään kismaa väleissä muuten olisi ikinä ollut. Nyt kyllä Martta jo kaipaa Tiitiä myös kotiin, kissojen kanssa riehuu jo kovin kun ei muuta seuraa ole. Nyt on onneksi äitiään riivaamassa tämän viikon. Ei Helmi enää leikkimään intoudu, antaa vaan pestä itseään ja sitähän Martta aina ahkerasti tekeekin.

Martan kanssa oli viime viikolla agi-treenit. Meni kyllä ihan penkin alle. Mä olin väsynyt enkä oikein jaksanut ja tokihan se koiraan heijastui. Kieltäytyi sitten kesken kaiken menemästä putkeen jossa oli kuitenkin jo käynyt pariin otteeseen. Lopetettiin sitten treenit siihen. Pari viikkoa enää luonnetestiin, olen alkanut jotenkin kamalasti jännittämään sitä vaikka ihan turhaa on, menee miten menee.

Ensi vuoden näyttelyitä jo kävin tässä läpi kun tämä vuosi on nyt mun osalta pulkassa. Olisi turkua, tamperetta ja muutama ryhmänäyttely ennen kesälomia, kesällä haluaisin kyllä lähteä ulkomaille, esmes tallinnaan jos vaan seuraa reissuun saan. Jos Martta tiinehtyisi seuraavasta astutuksesta niin päästään senkin kanssa reissaamaan, tämä vuosi kun mennyt vähän heikommin juoksuja ja pentuja odotellessa :). Tahtoo jo vauvoja hälle <3 Niistä kun tulee maailman ihanimpia ja reippaimpia ja kauneimpia, tiätty ;).