Nyt se on varmaa, käytiin ultrassa perjantaina. Voi kamala kun mua jännitti sinne meno edelliskerran suuren pettymyksen jälkeen. 3-5 pentua näkyi ultrassa <3. Nyt uskaltaa kertoa että olenhan mä tiineyden merkkejä nähnyt, ne kun yritin sulkea mielestäni ennen varmuutta. Nisät on kasvanut, alamasukarvat kääntyneet ja pieni pallo muodostunut kylkiluiden alle, ihanaa, ja niin kovin jännää! Ei ole moneen vuoteen tiinettä koiraa kotona ollutkaan :)

Mä menen kasvattajakurssille helmikuussa, omat suunnitelmat kierähti eteenpäin. Josko ensi vuoden aikana saisin ekat omat pennutkin kotiin. Kasvattajanimeä olen miettinyt, miten osaakaan olla niin vaikeaa. Uroksetkin alkaa olemaan jo omassa mielessä valmiina vaikka ne toki voivat muuttua moneen kertaan. 2 urosta on mua säväyttänyt ja niitä nyt pyörittelen jalostusnetissä ;) Mutta niistä enempi vasta kun toivottavasti joskus on ajankohtaista.

Tänään käytiin Tiitin kanssa Turussa kävelyllä. Niin reippaasti tuo pien siellä käveli, ei haitannut alustanvaihdot eikä rappuset, saati autot ja ihmiset, hieno pieni <3. Ensi viikolla olisi ollut näyttely pitkästä aikaa mutta sen jätän käymättä. En missään nimessä tahdo kennelyskää enkä muitakaan tauteja tänne nyt Martan tiineyden vuoksi. Ehditään käydä myöhemminkin kehässä :). Läpivalaisuun mennään ensi kuussa, toivottavasti olisi priimaa. Aina niitä pelkää ja ikinä kun ei ole vielä luustoltaan rikkinäistä tielle osunut niin varsinkin jännittää että koska se hyvä tuuri loppuu. 

Helmi on kyllä melkoinen seksipeto :D Yrittää astua vähän väliä Marttaa ja Tiitiä, eikä kyllä ole mitään oman paikan näyttämistä. Tänäänkin jopa lenkillä yritti kivuta Martan selkään ja kun kielsin, rupesi riuhtomaan hihnaa turhautuneena hampaillaan, niin hölmö vanha koira :D