vuosi vaihtui ja koirat vanheni :) Martta täytti 3, hui miten nopeasti aika mennyt, ja Helmi jo 12vuotta <3. Ikinä en olisi uskonut että eläisi näin kauan selkävikoineen mutta hyvin meillä menee, vanha ja viisas rouva :) Pääsi oikein pöytään evästämään, eikä vähiten sen takia että pystyin helpoiten vahtimaan ettei Martta pääsisi kupille :D

Helmi%2012v%20002.jpgHelmi%2012v%20005.jpgHelmi%2012v%20009.jpg

Jouluna meille tuli Nora kera Dansku-sakemannin. Aluksi joutui Dansku olemaan poikien huoneessa oven takana että hajuat levittyivät, siitä seuraava askel oli portti oven edessä ja ihme tapahtui, Helmi hyväksyi sen kämppään ilman suurta paniikkia! Helmihän on pelännyt sakemanneja lähes kuollakseen ja sitä myöden myös vähänkään sakun näköisiä koiria. Kyllähän Helmi ilmoitti että ei hänen kylkeensä ole mitään asiaa mutta hyvin mahtuivat samaan huoneeseen ja se on jo upeeta!

Yritin saada tytöistä otettua hienon joulukuvan, voi miten muut siinä onnistuukaan. Saattaapi olla paremmin koulutetut koirat tai jotain.. :D Alla 1 esimerkki, ehkä se parhaiten onnistunut ;)

Martta, Helmi ja Tiiti

IMG_8491.jpg

Jouluna typyt saivat kypsät savuluut paketeista, Helmi avasi omansa jo rutiinilla, Martalla ja Tiillä tuotti vielä hieman vaikeuksia :)

198.jpg

202.jpg

197.jpg

Joulupäivänä käytiin kinkunsulatuslenkillä, tokihan koiratkin saivat kinkusta osansa vaikkakin hyvin pienen :)

232.jpg229.jpg221.jpg

Tää on niin hieno, ystävykset Tiiti ja Dansku rinta rinnan <3

217.jpg

Tänään käytiinkin sitten turkkusessa seikkailulla. Pääsi tytöt joenrantaan kävelylle ja föri-ajelulle. Tii tuli rohkeasti mukana vaikka hieman jännittikin. Mentiinkin sen vuoksi kahteen kertaan pienellä välillä että näin miten tulisi uudestaan ja tosi hyvin käveli reippaasti kyytiin :)

FB_IMG_1420285173017.jpg

Helmi ja Martta

20150103_133352.jpg


Martan astutuksesta on nyt 2 ja puoli viikkoa. Voi kun jo odottelen tietoa että onko pieniä tai ei, ei malttaisi taas odottaa :)

Tiitillä pitäisi juoksun jo alkaa, kovin merkkaillut jo ulkona, päästään sitten luustokuviin jahka menee ohi.

Löysin hienon tekstin jostain netistä :"Älä jätä käyttämättä yksilöä jolla on joku virhe mikäli sillä on hyviäkin puolia. Hyvien puolien puute on kaikkein suurin virhe".