Eilen läks Martta kasvattajan luokse äitiyslomalle. Ihana masu tytöllä jo on, toivottavasti olisi sen 4 narttua ainakin, riittäisi kenties meillekin yksi. Tai Noran luoksehan vauva muuttaisi mutta olisi meillä yhteisomistuksessa. Jänniä aikoja.. :). Kiinnostuneita onkin  jonkun verran, yli tarjonnankin, eikä ihme, luonne on kyllä niin priima tytöllä! 

On kyllä gööttien luonteissa tapahtunut muutoksia, eikä kovin positiivisia. Paljon kiukkuisempia koiria tullut, nää mun kun on kovin sosiaalisia kaikki ja siksi niin ihanan helppoja. Eivät haasta riitaa eivätkä "kiusaa" muita. Toivottavasti kasvattajat kiinnittävät moiseen huomiota jalostusvalinnoissaan.

Viikonloppuna käytiin wäliharjun kasvattitapaamisessa, kiva oli nähdä uusia ihmisiä :) Tii jännäsi sisätiloissa kovin, pysyi jalkojen vieressä paikallaan. Ulkona aluksi oli hiukan hukassa mutta myöhemmin jo sitten vapautui ja seikkaili pitkin mantuja. Aloitettiin typyn kanssa viime viikolla rallytokon tutustumiskurssi, jotain puuhaa. Kunhan mulla koulu loppuu niin on aikaa taas panostaa toivottavasti agilityynkin näiden kanssa. Tykkäsin lajista kuiteen kovasti ja toisi kenties Tiille alustoille varmuutta.

Kävin turistina Turun kv-näyttelyssä, oli tosi kiva päivä. Näki tuttuja ja vieraita ja pääsi juttelemaan omasta rodusta. Hurtan kaulapantoja sieltä kävin etsimässä muttei ollut mitään tuotteita heillä myynnissä, pien pettymys. Ostin Helmille vihdoin senioriruokaa, kai nyt on jo aika kun hää on 12v ;)

Alla vielä kuvia viime viikonlopulta kun Nora ja Oona kävi kyläilemässä ja kuvailemassa :)

Ensi Helmi

h1.jpgh2.jpgh3.jpg

Sitten Martta

m4.jpgm3.jpgm2.jpgm1.jpg

ja Tiiti

t3.jpg51.jpg41.jpg