Kyllä  5 koiraa ja 3 kissaa on melko paljon.

Yrität tässä pienessä asunnossa ottaa askelen mihin tahansa niin aina siellä on joku eläin. Tiiti on kova tättäräärä komentamaan muita. Hyökkäilee kimppuun  ja tapporavistelee karvoja. Repii jalkoja ja lattiamoppia. Ulkona kyllä aristelee vieraita ihmisiä, kotona ei. Nora veikin tytön juna-asemalle Turkuun tutustumaan mutta Tiiti halusi katsella sylistä. Tänään olisi tarkoitus mennä taas Turkuun kävelemään ja käymään eläinkaupassa, pääsee pienin mukaan jonkun muun kanssa, jonkun näistä joka sitten samalla rohkaisee Tiitinkin liikkumaan :)

Nora on treenannut Tiitin kanssa näyttelyseisontaa. Mun pitää vaan muistaa jatkaa treenejä kun Nora lähtee takaisin kouluun ;)

Martta on kasvanut kamalan suureksi. Siis muutenkin kuin leveydeltään..hih. Ehkä se kuitenkin johtuu pentusen taloon tulosta, tulihan siitä iso-sisko <3. Alkaa Martalla pinna kiristymään isojen koirien kanssa. Mun  maailman kiltein koira on alkanut ärisemään ja murisemaan ja hyökkäilemään niiden kimppuun. Vinna on opettanut sille huonoja tapoja.

Viikko enää ja ollaan arjessa vain oman porukan kesken. Luxusta pitkästä aikaa. Mä lähden itse koirattomana, kissattomana, lomalle huomenna. 4 päivää ilman näitä, kamalaa ja ihanaa :)

Helmi linkkasi taas parina päivänä takajalkaansa :( On nyt särkylääkekuurilla. Alkanut taivettaankin jyrsimään, en tykkää. 30.12  Martta täyttää 2v ja 1.1 Helmi täyttää 11 v. Aika rientää. 

Tiiti 10 viikkoa

945410_10200589975585673_161762988_n-nor