Terkkuja saunasta, käytiin Helmin kanssa löylyissä. Helmi sitkeästi istuu ylälauteella useimmiten niin kauan kunnes ajan tytön pois. Kauhasta juo vaan vettä välillä ja kovasti läähättää. Ihanuus.

Eläinlääkäri soitteli aamulla verikokeiden tuloksia. Niissä ei ollut mitään normaalista poikkeavaa. Nyt siis aloitetaan tulehduskipulääkekuuri ja katsotaan kauanko Helmi on pureksimatta itseään. Siitä sitten tehdään päätöksiä ylläpitolääkityksen ja kuurien väliltä. Nyt on ollut kyllä pirteä ja läheisyydenkipeä. Luulen että otti paineita suuresta koiralaumasta kun ei ole moiseen tottunut. Saati kun aristelee isoja koiria menneisyytensä vuoksi, saanut sakemannilta useamman kerran kyytiä, ja nyt niitä oli täällä kaksin kappalein.

Eilen kävi Martta juoksemassa metsässä Manu- welsh corgin kanssa ja voi kun oli kivaa. Parin viikon päästä mennään uuden kerran. Kiva löytää uusia reittejä ulkoilla koirien kanssa!

Tiiti pääsi eilen, jo toisen kerran, mukaan eläinkauppaan. Vähän sosiaalistamista pienestä pitäen :) Käytiin ostamassa kissoille ruokaa ja koirille luita ja niitä nää kaikki innoissaan jyrsivätkin. Kissat ei vaan tainneet uutta ruokaansa,  feline porta 21, arvostaa. Teppo sneppaili papanoita pöydällä olevasta ruokakupista koirille lattialle.. D Noh, parempaa ei ole tarjolla joten saa luvan oppia tuota nyt syömään.

Tänään oli Martan kanssa agility-reenit. Voi rähmä että mä osaan olla kömpelö ja huonomuistinen! Ei pidempää rataa vaan voi muistaa.. :D Onneksi Martta osaa, vielä kun itsekin niin paketti on kunnossa. Ikuisuusprojekti siis :)