Helmi on toipunut hyvin leikkauksesta, on jo rauhallinen. Ensimmäisen vuorokauden koira käveli taukoamatta kotia ympäri ja vinkui, oli tosi raastavaa katsoa muttei voinut toista väkisin pitää paikallaankaan. Lääkäri kehoitti tuplaamaan tramalin ja sitten nukahti puoleksi tunniksi päivällä. Illalla vihdoin sain ensin syliin rauhoittumaan ja sen jälkeen pystyi itsekin jo nukkua. 

Tänään otin teipin leikkaushaavan päältä ja tosi siistin näköinen. Mitään sieltä ei ole valunut. Äsken käytiin eka kertaa pihaa pidemmälllä kävelyllä mutta ei kilometriäkään menty. Saa nyt rauhassa toipua ensin. Lääkkeet olen saanut menemään tosi hyvin, antibioottina meillä on kesium ja särkylääkkeenä nestemäinen meloxolar. Ekat pulitoista vuorokautta sai tramalia josta taisi kyllä pääkin mennä pienellä ihan sekaisin ja se osaltaan vielä pahensi sitä kävelyä ja vinkunaa.

Eilen tuli Martta kotiin <3 Pennut on nyt 8,5vkoa ja raaskin typyn hakea pois. 2 poikaa odotti vielä kotiinlähtöä, ensimmäinen oli aamulla haettu. Voi että kun ihania riiviöitä, niin kovin reippaita! Ruokahalu yhtä valtava kuin emällään kuulemma, eli valtava :D. Ympäriinsä mennä viipelsivät kamalaa kyytiä ja ottivat välillä mittaa toisistaan. Tuollaisen pennun juur minäkin haluan! :)

Martta rynni ovesta innokkaana kotiin, Helmi katseli kummissaan että mikäs se sieltä tuli. Mitään kähinää noilla ei onneksi ollut vaan tuli tänne kuin olisi vaan lenkillä käynyt. Ja Helmi sai tietty pesun Martalta, ihanasti huolehtii vanhemmastaan :)