sekä mua että koiria. Mua sen takia että koirat riehuu sitten sisällä kun eivät ulkona pääse purkamaan energiaansa. Helmi nyt tietty on varmaan vaan tyytyväinen kun ei tarvii ulkona palella :). Martta ja Tiiti pitää äänistä huolen ärisemällä, murisemalla, kun leluista taistelevat.

Tiiti on oppinut tulemaan sohvalle. Ja sänkyyn. Sohvalle pääsee kissansänkyä apunaan käyttäen mutta sänkyyn kiipeämistä en ole vielä nähnyt. Ei toi pieni vaan voi hypätä sinne, kai :D

Eilen käytiin Iiko- ja Suti-gööttien kanssa lenkillä. Tiiti oli loppulenkistä niin poikki että piti kantaa hetken aikaa. Ihana rauha oli loppuillan ;)

Me jäädään Martan kanssa ensi kuun jälkeen agilityssä tauolle. Vähän pahaan saumaan tulee kun aloin jo suunnittelemaan epiksiä alkukesään/loppukevääseen. Toisaalta siis ihan hyvään saumaan ;). Martta aloittaa juoksun maaliskuussa ja olisi tarkoitus silloin tyttö astuttaa. Ihania pentusia, jos äitiinsä tulevat, siis kesällä tarjolla <3. Marttahan on mulla sijoituksessa joten synnytys ja pentujen hoito tapahtuu kasvattajan luona.

Viime viikonloppuna käytiin Martan kanssa lenkillä Manu-corgin kanssa. Ihanat metsämaastot tuolla Aurassa. Yksin en vaan uskalla lähteä sinne samoilemaan, seurassa kyllä mieluusti.

Ilmoitin Martan ja Helmin näyttelyyn. Maaliskuussa lähdetään korpilahdelle. Kosiskelin Iikoa mukaan, ei tarvitsisi yksin sinne ajella, kuiteen melko pitkä matka. Tiiti menee sitten 13.4 helsinkiin.

Lauantaina  on gööttimiitti Turun seudun gööteillä. Mukaan on tulossa ainakin 11 gööttiä, jee!