Saatiin Tiiti vihdoin reilu viikko sitten taas kotiin ja nyt on kaik tytöt kotona <3 Oli jo aikakin. Hyvää työtä Nora toki tehnyt nuorimman kanssa, paljon on reipastunut kesän aikana.Ja voi "kauhia", tuohan on ihan hirmuisen villi, olin jo unohtanut :D. Juoksu on selkeästi tytön mieluisinta tekemistä, ja ulkona irtoaakin tosi kauas vauhdin huumassa. Ruoka maistuu myös nykyään paljon paremmin, syö lautasen tyhjäksi jo kerralla eikä edes istu ja syö. Toki osansa voi olla niissä herkuissa joita lautaselle laitan kuivamuonan lisäksi. NEU kuuluu kaikkien tyttöjen lempimurkinaan.

Tiiti yritti Martan selkään pari päivää sitten ja isosti Martta ilmoitti että anna olla vimonen kerta. Helmihän saa Martan selässä olla juur niin paljon kuin tahtoo, paitsi mä kyllä puutun siihen kun ärsyttää. Helmiä Tiiti myös kokeilee ja Helmi on joutunut myös sanomaan että lopettaa moisen. Eli tuo on melkoisen jännä tapaus, arkuus tuo pehmeyden jota ilman voisi olla melkoisen kamala tapaus :D Ihana typy kuitenkin. Aamuisin tulee tiiviisti kylkeen kiinni ja tuijottelee että koska nousisin, kyllä koirat pääsevät sänkyyn mamman viereen ;). Martta ja Helmi kävelevät päällä ja Martta vielä kovin äänekkäästi ilmoittaa että ylös mutta Tii, makaa vaan rauhassa paikallaan ja odottaa. Voi kun muutkin.. ;)

Helmi on ollut hyväkuntoinen, ruoka ja huomio kelpaa erinomaisesti ja lenkkeileekin reippaasti mukana. Ei toki enää riehaannu juoksemaan kun harvoin, nuuskii ja merkkailee vaan. Tai chattailee kuten lapset asian ilmaisi.

Ei olla Martan kanssa treenailtu agilitya hetkeen, oma jaksaminen tulee vastaan kun aloitin iltakoulun työn ohella ja kotityötkin on hoidettava. Kunhan arki kevenee niin kyllä taas jatketaan. Mölleihin olisi ollut kiva vielä tänä syksynä päästää mutta taitaa jäädä haaveeksi.

Tiiti

DSCF8168-normal.jpg

Martta

DSCF8175-normal.jpg

Kaikki rinsessat

DSCF8189-normal.jpg

Tiiti

DSCF8242-normal.jpg

Martta

DSCF8246-normal.jpg