Enpä ole taas muistanut tänne kirjoitella mutta toisaalta, tavallista arkeahan täällä ollaan vietetty ilman kummempia seikkailuja :)

Lenkkiseuraa meillä on välillä ollut, Iiko ja Suti on juoksuttanut tyttöjöä, ja perjantaina käytiinkin Manu-corgia liikuttamassa. Tiitistä on kasvanut iso tyttö. Ja luonteikaskin. Antaa kyllä takaisin jos joku alkaa ärsyttämään ;). Eilen söi luuta niin eipä mennyt Helmi lähelle kun alkoi kovin murisemaan.. :D

Eilen lähdettiin heti aamusta Vantaalle viemään poikia. käytiin sitten äitini luona myös. Martta oli niiiiiin onnellinen.. Juoksi ympäri kämppää ja pomppi sohvalta sohvalle, huih kun jopa hiukan hävetti tuo intoa täynnä oleva tyttönen. Helmi komensi haukkumalla, luuli siis jotain saavansa mutta pihinät kävi. Tii ei olekaan ikinä käynyt missään kylässä, tajusin sen vasta eilen. Mä olen tekemässä siitä ihan maalaisjunttia :o Hyvin rohkeasti kyllä liikkui kyläilemässä ja juoksi muiden mukana :).

Lähdettiin vielä kirkkonummelle Kirsin, Martan kasvattajan, kanssa näyttelytreeneihin. Martta oli kovin onnellinen sielläkin kun Kirsin näki, tyttö on siis useimmiten kovin onnellinen <3. Mitattiin Martta ja on kasvanut isoksi tytöksi, Mitta näytti useaan kertaan kokeiltuna 30.5, on tullut siis sentti lisää ja nyt on juur hyvän kokoinen!  Punnasinkin ja painoa oli 10 kiloa. Hyvin osasi treeneissä liikkua, mä en vaan kovin hyvin. Pakko vaan opetella jos meinaan alkaa näyttelyitä kiertämään.

Tiitille kun pisti näyttelyhihnan niin tytöstä tuli U-kirjaimen mallinen.. :D Kauheeta kiusaamista Tiin mielestä eikä sitten oikein liikkunutkaan. Pöydällä kyllä seisoi hienosti. Punnasin Tiinkin eilen ja painoi reilun 6 kiloa. Helmi painoi reilu 11kg. Luulin että Martta olisi ollut painavin kun Helmillä kuitenkin jo lihaskatoa. Tii ei oikein ymmärtänyt pentujen päälle, Kirsillä kun oli Kompiaiselta tullut Luna-tyttö mukana ja Lunan sisko Sirkkakin tuli paikalle. Tii nosti moharin pystyyn ja tunki mamman jalkoihin.. :D Nora sanoi että Martalla oli ollut pienenä sama reaktio kun pentuja näki joten en sitten kummastele moista käytöstä enempää. Martta rakasti pentuja, meni pää tietä myöten ja vikisi :D

Aamulla heräsin ihme kolahdukseen ja kun ympärilleni katselin niin Tii oli tyhjentänyt olkkarin pöydän ja siinä patsasteli. Otti siis omaa pöydälläseisomistreeniä, voi loistaa sitten hesan näyttelyssä.. :D

Mietiskellyt taas enempi ja vähempi noita näyttelyjuttuja. Josko Helmin kanssa vetertaani-iän kunniaksi alkaisi kiertämään kaikki ilmaiset läpi, saisin kokemusta ja ehkä varmuuttakin koiran esittämiseen. Helmi kun ei enää mitään sertejä tarvitse niin ei haittaa vaikka mokailenkin. Osaisin sitten paremmin näiden kahden nuoremman kanssa.

Martta jää tämän kuun jälkeen tauolle agilitystä. Olen kursseja katsonut ja jos Tiin kanssa sitten lähtisin pentukurssille jos paikka vaan saadaan. Siinäkin pointtina eniten se että oppisin itse ohjaamaan koiraa ja voitaisi edistyä lajissa. Martta on ainakin into piukassa aina hallilla, varsinkin jos en itse tyssää rataa unohtamalla kuviota.

DSCF6980-normal.jpgDSCF6961-normal.jpg