Eilen oltiin Tortinmäessä gööttimiitissä. Hienosti tuli mukaan 11 pötkylää :).2,5 tuntia käveltiin kuhankuonon ja töykkälän välissä. Olin varautunut että Tiitiä saan kantaa melko kauan lenkillä muut eih, tyttö jaksoi juosta reippaasti lähes koko matkan, pari kertaa otin väkisin syliin lepäämään. Että jos heittämällä jaksaa tuollaisen lenkin niin eipä ihme että sitä virtaa on sisällä riittänyt näinä kovina pakkasina.. ;). Tänään tekisi mieli myös maastoutua johonkin mutta ei ole sellaista seuraa kai tarjolla että onnistuisi. Yksin en tykkää metsässä rämpiä.

Mulla oli miitissä hyvinkin hienosti käyttäytyvät koirat. Osa uroksista väänsi siellä ja joku narttukin ärsytti muita hiukan mutta Martta varsinkin käveli keulilla hyvinkin nätisti <3. Helmi nyt muka vanhuuden oikeudella vähän örähteli mutta sitähän se tekee aina :D. Tiiti sanoi jo loppumatkasta takaisin kun vähän vanhempi narttupentu kävi sitä örmyyttämässä, sai toinen vauhdikkaan lähdön :)

Pitäisi tänään pitää tytöille kynsienhoitopäivä. Eli siis leikata ne. Stressaa jo valmiiksi. Menin ja leikkasin hermoon Tiitiltä viime kerralla. Silloin ei verta tullut mutta ulkona aukesi kynsi kahteen kertaan :(

Tiiti ja Martta peuhaa sängyllä

DSCF6687-normal.jpg

Martta <3

DSCF6722-normal.jpg

Martta spurttailee Helmin ohi

DSCF6716-normal.jpg

osa miitin koirista

DSCF6786-normal.jpg

ihanan näköinen luonto oli <3

DSCF6776-normal.jpg

DSCF6770-normal.jpg