Taas viikko vierähtänyt, uskomattoman nopeasti nää kuluu!

Eilen käytiin Satun+tööttiensä Tellun ja Ruutin ja Mervin+ tööttinsä Vikin kanssa pukkipaloa kiertämässä. Tii ja Martta heitti lakjärveen talviturkkinsakin, molemmat kyllä varmaan ihan vahingossa.. :) Helmi tapansa mukaan kastoi tassunsa ja yritti juoda järven tyhjäksi, tyyli sekin yrittää pitää lauma maan pinnalla ;) Reilu 2 tuntia käveltiin ja pituutta lenkille tuli reilu 7 km. Muille koirille kun Helmille kyllä enemmän kun juoksivat sydämiensä kyllyydestä, ihanan onnelliset :)

Tänään lähdettiin Terhin kanssa kiertämään haukkavuoren lenkki ja tarkoitus oli kurkata siinä pienen koukkaisun päässä oleva honkasaaren laavu. Mulla oli uskomus että olisi siinä 500 metrin päässä, Terhillä oli veikkaus puolestatoista kilometristä. Kun oltiin kävelty, ja taas kävelty, niin Terhi pyysi kuvaviestinä kartasta kopion mieheltään että ollaanko oikealla suunnalla. Oltiin ja laavu oli "ihan kohta" tulossa. Enää ei sitten maltettu kääntyä ympäri laavua näkemättä joten vesisateessa tarvottiin menemään, mä olin jo ihan märkä jaloista kun polku ihan vetinen. Perille lopulta päästiin :) Matka oli kyllä lopulta kolmisen kilometriä koukkaisupaikasta. Istuttiin hetki ja lähdettiin tulemaan takaisin, välillä jopa koiratkin malttoivat vaan kävellä. Yhteensä tuli matkan pituudeksi yli 9 km ja kyllä sen jaloissaan tuntee. Mulla on ilmeisesti joku nivelpussin tulehdus lonkassa kun särkee kiitettävästi eikä pysty kyljellään makaamaan. Kai se joskus ohi menee. Ei ollut kyllä tänään tosiaan noin pitkää lenkkiä tarkoitus vetää ja vielä vesisateessa, nyt saa koirat huomisen levätä ja pärjätä pienellä lenkillä. Tuppaa kaikki kotihommat jäädä kun kaikki aika menee koirille mikä liikenee.

Martta ei sitten pitkää löhöilyaikaa saanutkaan kun painuttiin vielä päivän päätteeksi agilitytreeneihin kun se juoksu antaa edelleen itseään odotuttaa. Treenit meni melko hyvin, toki aina jotain säädetään. Ryhmänvetäjä sitten ilmoittikin vetäytyvänsä hommista jalkavaivansa takia. Tuli kuin tilauksesta kun oli itsellä tarkoitus ilmoittaa ryhmänvaihdosta. Ilmoitin sitten Terhille että aloitan hänen ryhmässään hetimiten kun Vinna kuvioihin tulee. Jos ensi kuussa päästäisi jo epiksiinkin ;). Marttakin pääsee 3.5 jos ei ole juoksu alkanut mutta kyllä Manu niin tykkäsi tuoksuistaan että toiveissa on että lähiaikoina alkaa :)

kaikki koiruudet lakjärven rannassa

005-normal.jpg

Martta pulahtaneena ja Viki vasta menossa

020-normal.jpg

Helmi onnellisen näköisenä <3

025-normal.jpg

Tii ja Martta kuivattelee heinikossa

034-normal.jpg

 

041-normal.jpg

jonossa pitkospuilla

049-normal.jpg

näkymää takaniitunvuorelta

058-normal.jpg

Manu ja Terhi honkasaaren laavulla

 

WP_000355-normal.jpg

Tii pieni ketunpentu <3

WP_000356-normal.jpg